Juontaja, seremoniamestari, ohjelmaa juhliin ja tapahtumiin

NIMIÄISET

Kauniit perhejuhlat tehdään aineksista, jotka ovat sopusoinnussa viettäjiensä maailmankatsomuksen kanssa. Kun ihmiset muuttuvat, muuttuu myös kulttuuri ja juhlatavat. Ihanimmat ja ikimuistoisimmat juhlat syntyvät sekä perinteitä että perheen omia arvoja kunniottaen. Erilaiset seremonia tekevät juhlasta juhlavan. Ulkoiset elementit kynttilävalaistuksesta, juhlapukeutumiseen , maistuvaan ruokaan ja kukkiin- tukevat juhlan onnistumista. Kaikki on kuitenkin ihmisten yhdessäolon, sen tärkeimmän tukemista. Onnistunut seremonia antaa luonnollisille tunteille tilan ja paikan näkyä.

Nimiäiset ovat lapsen ensimmäinen juhla, jota saapuu juhlistamaan sukulaisia ja ystäviä tai ne voidaan viettä myös perheen kesken. Nimiäisiin voidaan rakentaa seremonia perheen toiveiden mukaan, joka antaa juhlalle ryhtiä ja juhlallisuutta. Seremonia voi sisältää esimerkiksi musiikkiesityksiä, runoja, puheita tai muita perheen toivomia elementtejä.

Seremonian lisäksi seremoniamestari voi hoitaa juhlan ohjelmaa muuten sekä keskustella tarvittaessa cateringin kanssa sekä auttaa muissa juhlajärjestelyissä.

Varaa itsellesi aika keskusteluun, voisinko mie olla teidän juhlassa mukana seremoniamestarin roolissa ja samalla helpottamassa vastasyntyneen perheen arkea.