Juontaja, seremoniamestari, ohjelmaa juhliin ja tapahtumiin

HÄÄT

Arctic Cherryn monipuoliset ohjelma- ja hääpalvelut tekevät koko hääsuunnittelu- ja toteuttamisprosessista helpomman ja rennomman. Ohjelmaa voit tilata myös työpaikan virkistyspäivään, räätälöidään teidän näköinen kokonaisuus. Voit valita palveluista yhden tai vaikka kaikki, olen täällä sinua varten. Minulle työni on intohimoni, johon suhtaudun vakavuudella, mutta myös huumorilla. Tärkeintä minulle on, että voisit rentoutua ja nauttia omasta ainutlaatuisesta hääpäivästäsi.

Alla näet tarjoamani palvelut ja Alimmaisena löydät yhteyden ottolomakkeen ILMAISTA kartoitusta varten.

Ota rohkeasti yhteys ja tehdään yhdessä unelmienne rennot ja teidän näköiset juhlat <3

Arctic Cherry

SEREMONIAMESTARI-Palvelut , joiden avulla teet juhlistasi huolettomammat.

Mitä jos joku muu huolehtisikin ohjelman sujuvuudesta ja juhlien kulun organisoinnista, niin että sinä saisit vain rentoutua ja nauttia tunnelmasta?

Valitse millaisia tehtäviä toivot seremoniamestarin tekevän ja millaisista elementeistä teidän juhlat rakentuvat. Tarvitsetteko koordinaattorin, esiintyjän, juontajan tai muunlaisen tuen tärkeään päiväänne.

Haluatteko maistraatti vihkimisen lisäksi juhlaanne seremoniallisen osuuden, mutta ette halua kirkollista vihkimistä. Silloin on vaihtoehtona lanseeraamani Rakkausseremonia, joka tuo juhlallisuuden tilaisuuteen.


OHJELMANUMEROT Hääjuhlaan

Tuliset flamencotanssi esitykset tuovat tunnelmaan uusia ulottovuuksia. Flamenco esitykset tästä.

Herkät cover balladit luovat herkkyyttä ja romanttisuutta vihkimiseen tai hääjuhlaan. Lauluesitykset tästä

Arctic Cherry on tanssinut flamencoa yli 20 vuotta. Hän osaa tulkita tunteita tanssillaan eikä jätä ketään kylmäksi. Kuva: Pekka Hartikanen

MEIKKAUKSET JA EHOSTUKSET

Juhlameikit julijoille sekä häämeikkaukset morsiammelle, ehostus sulhaselle. Häämeikki saa parhaimmillaan hääpuolisot tuntemaan itsensä kauniiksi ja itsevarmaksi omana juhlapäivänään.

Häämeikkaukset sekä morsiammelle että ehostus sulhaselle.

Häämeikki suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä. Arctic Cherry huomioi suunnittelussa asiakkaan hääpuvun sekä kampauksen sekä toiveet, olipa toiveena sitten luonnollinen tai erittäin näyttävä lopputulos. Häämeikkiin kuuluu aina koemeikki, jonka tarkoituksena on varmistaa, että tulos on halutunlainen hääpäivää varten.


POLTTARIOHJELMAT

Olisiko teidän polttareihinne hauska lisä vaikkapa meikkikurssi, jonka jälkeen voisi lähteä kylille juhlimaan TAI kasvohemmotteluiltamat, jonka jälkeen voi jäädä mökille rentoutumaan.

Erilaista ja uutta polttariohjelmaa voisi olla mallikouluttaja Arctic Cherryn Catwalk-koulu tai vinkkejä valokuva poseeraukseen-kurssi. Matkalla Burleskin saloihin ja Flamencon tuliset askeleet työpajat, johdattavat uuden äärelle. Ehkäpä haluatte pysähtyä hetkeksi kehollisuuden ja oman kehon ihanuuden ja hyväksymisen äärelle?

Tai olisiko teidän polttarien extraa Glittermeikkaukset bilefiiliksen lisäämiseen?

Vai ottaisitteko polttaripakettiinne useamman hauskan osion?

Polttaripaketin kesto on 90 min Polttariohjelmiin tästä.

Kaikki Polttaripaketit sekä työpajat toteutetaan Turvallisemman tilan periaatteita noudattaen ja hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Jokainen voi osallistua omien toivoidensa ja rajojensa mukaan. Työpajoissa mikään osio ei ole pakollinen ja kaikesta saa kieltäytyä, vaikka rohkaistaankin kokeilemaan uutta yhdessä.

Glittermeikit ovat hauska lisä polttaribileisiin.Kuva: Pekka Hartikainen
Arctic Cherryn catwalk-koulu on leikkimielinen opastus mallikävelyn saloihin, ryhtiä ja korkkareita unohtamatta. Kuva: Sara Kangas-Korhonen

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt alla olevalla lomakkeella