Juontaja, seremoniamestari, ohjelmaa juhliin ja tapahtumiin

Lasten juhlat ja Suomen Mallin Kerhot

Lasten juhlat ulkoistettu stressi: Lapin Kirsikka Kuningattaren hoviin on kutsuttu joukko sankareita, joiden täytyy selvittää mysteeri. Juhlissa saa valita mieleisensä teeman joko hauskat Hullunkuriset tai jännittävät Hurjat Teekutsut. Tule viettämään synttäreitä satuseikkaulun syövereissä. Juhlien hintaan kuuluu tarjoilut, synttärisankarille kruunu, ohjelma, satuseikkailu, rumpurentoutus sekä diplomit kaikille sankareille.

Synttäreiden hinta on 275€ (sis. alv 24%)

Laita tästä Kysely, onko toivomasi ajankohta vielä vapaana, tai jos tulee muuta kysyttävää:

SUOMEN MALLIN KERHOT

Suomen mallin harrastusryhmät tarjoavat 1.-9. -luokkalaisille mahdollisuuden osallistua toiveisiin perustuvaan ja maksuttomaan harrastustoimintaan koulupäivän yhteydessä. Harrastustoimintaa toteutetaan pääosin ostopalveluna ja toiminnan koordinaatiosta vastaa nuorisopalvelut.

Suomen mallin harrastusryhmät mahdollistavat lapsille ja nuorille harrastustoimintaan osallistumisen heidän omilla kouluillaan, joissa toiminta järjestetään koulurakennuksessa tai sen pihapiirissä joko ennen koulupäivää ja sen jälkeen. Tavoitteena on tarjota jokaiselle koululaiselle mieluinen ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä. Toiminta järjestetään kaupungin vapaa-ajan palveluiden ja koulujen yhteistyönä. Harrastusten ohjaajina toimivat eri toimintamuotojen ja lajien asiantuntijat esimerkiksi paikallisista yhdistyksistä ja seuroista.

Arctic Cherry Events tuottaa 2023-2024 kaudella erilaisia kerhoja Rovaniemen Kaupungille.

Kerhoja löytyy Aamupalax ja Välipalax- kokkikerhoja sekä Taidepainotteisia- kerhoja. Kerhoja, joissa on vielä tilaa keväälle 2024:

  • Kuvisjengi- kerho keskiviikkoisin klo 14.30-15.30 , 3-6-luokkaisille, Rantavitikan koulun kuvisluokassa. Vapaita paikkoja 1.
  • Kuviskaverit- kerho , 1-2-luokkaisille torstaisin klo8-9 , Alakorkalonkoululla, Vapaita paikkoja 9
  • Välipalax-kerho, 3-6-luokkaisille, perjantaisin klo 12.15-13.45, Yläkemijoen koululla, Vapaita paikkoja 3
  • Perjaivisa- ja välipalaa, 7-9-luokkaisille, perjantaisin klo 14-15, Yläkemijoen koululla, ei ilmoittautumista, mukaan voi aina tulla. Kokoontuminen koulunruokalassa.
  • Muissa kerhoissa on varasijapaikkoja. Varasijoilta kutsutaan mukaan, kun paikkoja vapautuu.
  • Muut Arctic Cherry Eventsin toteuttamat kerhot ovat:
  • Harjoittelukoulun Aamupalax tiistaisin klo8-9, 4-6 luokkaisille, Harjoittelukoululla
  • Salaisuuksien Salkku- kerho, tiistaisin klo 12.35-13.15 , 1 -luokkaisille, Ounasrinteen koululla
  • Vaaranlammen Välipalax, tiistaisin klo 14-15, 4-6-luokkaisille, Vaaranlammen koululla
  • Ylikylän Aamupalax, keskiviikkoisin klo 8-9, 4-6-luokkaisille, Ylikylän koululla

Kerhoissa toteutetaan turvallisemman tilan periaatteita, joissa jokainen lapsi saa olla oma itsensä toisia kunniottaen. Kerhoissa pidetään huolta henkisestä ja fyysisestä turvallisuudesta sekä opitaan uusia taitoja yhdessä toisten kanssa.

Kerhoihin ilmoittaudutaan Rovaniemen Kaupungin sivujen kautta.