Juontaja, seremoniamestari, ohjelmaa juhliin ja tapahtumiin

RENTOUTUKSET

Tästä lisää tietoa ja varaa oma paikkasi

YKSILÖ äänimalja rentoutus/hoito on tehokas rentoutumisenkeino, jossa äänimaljan värähtelyt liikuttavat kehossa olevaa vettä saaden kehon nesteet liikkeelle. Hoidon jälkeen usein tarvitseekin käydä toiletissa sekä juoda vettä tai yrttiteetä. Hoidon aikana maljoja soitetaan kehon lähellä ja kehon päällä, jolloin ääniaallot pääsevät vaikuttamaan jopa kehon syvimpiin osiin sekä niveliin. Äänimaljahoidosta voi saada apua kiputiloihin, nivelkipuihin, univaikeuksiin, stressitilaan, vireystilan haasteisiin, vatsaoireisiin ja myös henkisiin haasteisin kuten avioerotilanteeseen, läheisen kuoleman kohtaamiseen, synnytyksen lähestymiseen, ihmissuhdehaasteisiin. Äänimaljahoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa, mutta voi olla silti apuna.

Ryhmässä tapahtuva Rentouttava mielen äänimatka on yhdistelmä äänimaljojen sointuja ja ääniaaltojen värähtelyä, lapin rummun kuminaa, intuitiivista laulua sekä voimapuhetta sekä Tuulikellojen kutsua mieltä rentouttavalle matkalle. Kokonaiskesto on 60min, josta alkuun käytetään 10min kehon valmisteluun matkaan sekä lopussa on yhteinen purku ja herättely 10min. Äänimatkan kesto on 40min. Hetkeen kuuluu myös kurkkuveden sekä maittavan teen tarjoilu. Tule paikalle 5-15 min ennen, että ehdit rauhassa purkautua talvivaatteistasi ja antaa mielen rauhoittua hiukan. Ovet avataan 15 minuuttia ennen tapahtuman alkua.

Pukeudu mukavaan lämpimään asuun ja villasukkiin, hoidon aikana ollaan vaatteet ja peitto päällä. Paikan päällä on joogapatjat, huovat ja tyynyt, jotka saat käyttöösi. Voit ottaa mukaasi myös oman tyynyn lisää mukavuutta tuomaan.

Tapaamme Kehozeni-akatemiassa Poporolku 2 talon päädyssä on portaat alas akatemian tiloihin. Ovi on Poropolun päiväkodin puolella. Talojen välissä on 2 parkkipaikkaa. 

Lämpimästi tervetuloa!

Terkuin Kate

HUOM! Äänimaisema matka Rentoutuksen osallistumisen vasta-aihe,jolloin ei voi osallistua on akuutissa syöpähoidossa käyminen, mutta syövän ollessa remissiossa tai jo takana, voi hyvin osallistua. 

Jos sinulla on sydämentahdistin tai muita sydänasioita, vaikea masennus, psykoosin riski tai alkuvaiheen raskaus tai akuutti loukkaantuminen, niin laita minulle etukäteen viestiä, mikäli haluat silti osallistua. Nämä eivät estä osallistumista, mutta on hyvä olla tietoinen instrumenttien värähtelyn mahdollisista vaikutuksista.