Juontaja, seremoniamestari, ohjelmaa juhliin ja tapahtumiin

Peruutus- ja toimitusehdot

Nämä ovat Arctic Cherry Events Oy:n palveluihin liittyvät peruutus- ja toimitusehdot. Tutustu palvelua tilatessasi näihin huolellisesti.

Yleistä

Kaikista palvelutilauksista tehdään kirjallinen sopimus, josta selviää palbelun tuottamisen ajankohta sekä aikataulu että maksamiseen liittyvät yksityiskohdat. Kirjallinen sopimus voi olla myös sähköpostissa. Sopimuksesta käy ilme palvelun kokonaishinta sekä peruutusehdot sekä arvonlisäveron osuus. Arvonlisäveron määrä riippuu ostetusta palvelusta ja erittely näkyy tarjouksessa, sopimuksessa ja laskulla.

Peruutusehdot

Palveluissa on 14 päivän etäostamisen peruutusoikeus, poikkeuksena mikäli tilaisuuden ajankohta on alle 14 päivän kuluttua. Palvelu on peruutettava ennen 14 vuorokautta tilaisuutta. 14 vuorokauden jälkeen peruutetuista palveluista veloitetaan koko palvelun summa. Tästä poikkeuksena lääkärintodistuksella todistettu kyvyttömyysosallistua.

Varausmaksu ilmoitetaan tuotekortilla ja tuotteen maksamisen yhteydessä. Pääasiassa alle 300 euron palveluissa varausmaksu on 50 euroa. Yli 300 euron palveluissa 200e. Mahdollista on myös maksaa koko palvelu yhdellä kertaa. Muussa tapauksessa varausmaksu vähennetään palvelun kokonaishinnasta ja loppuosuus maksetaan joko kortilla tai laskulla palvelun saamisen jälkeen. Laskulla on 7 päivän maksuaika, jonka jälkeen peritään myöhästymisen vuoksi korkoa myöhästymispäiviltä.

Varausmaksua ei palauteta, kun työ palvelun tuottamiseksi on jo aloitettu, vaikka varaaja peruuttaisikin palvelun tilauksen. Tällöin varausmaksu kattaa palveluntuottajan tehdyn työn esim. tapahtuman suunnittelun tai ideoinnin. Varausmaksu palautetaan mikäli ensimmäistä palaveria ei olla vielä pidetty eikä suunnittelua ole aloitettu ja palvelu halutaan peruuttaa.

Digitaalisissa palveluissa peruutusehto on 14 päivää, mikäli palvelun käyttöä ei ole aloitettu tai tuotetta ei ole toimitettu. Mikäli tuote on toimitettu, hyväksyt maksaessasi, että peruutusehtoa ei ole.

Palvelun toteuttaminen

Palvelu toteutetaan laadukkaasti asiakasta kuunnellen. Mikäli pakottavasta tuottajan force majure syystä palvelua ei pystytä toteuttamaan alkuperäisen suunnitelman mukaan, palvelun tuottaja Arctic Cherry Eventsillä on oikeus käyttää palvelun tuottamiseen omia freelancereitaan, mikäli taiteilija Arctic Cherry itse on estynyt. Ensi sijaisesti pyritään siirtämään palvelun ajankohtaa, mutta mikäli siirtäminen ei ole mahdollista, Arctic Cherry Events OY järjestää korvaavan palvelun tuottajan.

Mikäli palvelua haluataan vaihtaa tai palveluluokkaa korottaa varaamisen ja varausmaksun jälkeen, tämä on mahdollista tehdä maksutta. Palvelun palveluluokan alentaminen palvelun tilaamisen ja varausmaksen maksamisen jälkeen ei ole mahdollista, sillä korkeamman palveluluokan palveluissa aloitetaan jo alussa laajemmat työt.

Palvelu on mahdollista tuottaa asiakkaan tiloissa, jolloin asiakas vastaa äänentoistosta ja tilan riittävyyydestä palvelun toteuttamiseen. Palvelu on mahdollista tuottaa myös Arctic Cherry Events Oy:n tiloissa, jolloin kokonaisuudessa on huomioitava ryhmäkoon rajoitteet. Arctic Cherry Events Oy:n tiloissa tuotettaviin työpajoihin on mahdollista osallistua maksimissaan 8 henkilöä kerrallaan. Muissa tiloissa enimmäismäärällä ei ole rajoitusta, mutta määrä on hyvä tiedottaa etukäteen, sillä tämä vaikuttaa työpajan toteuttamismuotoon.

Vakuutukset

Palvelun tilaajalla tulee olla omat voimassaolevat vakuutukset. Arctic Cherry Events Oy ei vastaa asiakkaan henki- tai tapaturmavakuutuksista. Palvelun tilaaja osallistuu työpajoihin ja muihin palveluihin omalla vastuullaan.

Tarvitsetko apua?

Ota meihin yhteyttä arcticcherrykate@gmail.com liittyen peruutus- ja toimistusehtoihin.